Resultats de la cerca frase exacta: 8

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. brut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del cava que té una quantitat de sucre residual inferior al cava extrasec, amb un màxim de 12 g per litre. [...]
2. cava brut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. cava brut natural
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cava que conté com a màxim tres grams de sucre per litre de manera natural, és a dir, no afegit. [...]
4. cava brut nature
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. cava brut nature Penedès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. cuixa d'ànec amb cava brut i raïm
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. extrabrut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del cava que té una quantitat de sucre residual inferior al cava brut, amb un màxim de 6 g per litre. [...]
8. cava extrabrut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]